1 van 2

Equestar Paardensport het merk

Equestar Equestrian is opgericht in het najaar van 2021.

Wat begon met de verkoop van uitsluitend paardrijleggings is inmiddels uitgegroeid tot een compleet assortiment geweldige producten. De producten zijn ontworpen met oog voor iedere rijder. Functionaliteit, comfort en een mooie pasvorm zijn kenmerken waar onze producten bekend om staan.

Het starten van een nieuw bedrijf is spannend en we kunnen niet wachten om te zien tot wat voor een geweldig bedrijf Equestar Equestrian zal uitgroeien!

 • Beoordeling

  Een paar weken geleden heb ik bij Equestar een rijbroek gekocht en die zit fantastisch. Zeer comfortabel en mooi, vooral door de details op de achterkant met glitters. Ik draag ze vaak en ze zijn van goede kwaliteit! Een echte aanrader om bij Equestar te kopen als je op zoek bent naar een comfortabele en mooie rijbroek 😍

  - Equestar-klant

  Zwarte luxe rijbroek 
 • Beoordeling

  Ik heb een tijdje geleden de beige paardrijlegging van Equestar gekocht en ik kan niet meer zonder. Vaak zijn rijleggings voor mij te kort of zitten ze te los, waardoor het er heel vreemd uitziet en niet fijn is om te rijden, maar bij Equestar heb ik dit niet! Heel blij dat ik een legging heb gevonden waar ik gewoon in kan rijden zonder dat hij in de weg zit 🙌🏼

  - Equestar-klant

  Beige paardrijlegging 
 • Beoordeling

  Ik heb veel leggings... maar deze komt echt op de eerste plaats! Lang genoeg, hoog genoeg, mooi afgewerkt, mooie stof, accentueert op de juiste plek en voor een mooie prijs!

  - Equestar-klant

  Marineblauwe paardrijlegging